updates

Blijf op de hoogte van actualiteiten en updates van Next Maritime Professional

Volg ons op Linkedin
Zien we jou ook op 22 november bij Bridge to Possible IT-Skills for Digital Transformation?
In the spotlight
18/11/2022

Onze wereld digitaliseert in hoog tempo. Dat vraagt van alle Rotterdamse organisaties (haven, industrie, gemeente) dat de digitale skills en vaardigheden van hun medewerkers worden verbeterd.

Daarom lanceert IT Campus Rotterdam vanuit het programma Next Maritime Professional en in samenwerking met haar partners Cisco, Randstad, Havenbedrijf Rotterdam N.V., Deltalinqs en Gemeente Rotterdam op 22 november het Bridge to Possible’ IT-Skills for Digital Transformation programma. Met enerzijds gratis Cisco opleidingen en trainingen voor medewerkers van alle disciplines in jouw organisatie en aanvullend de mogelijkheid via Randstad om de vernieuwde kansen op de arbeidsmarkt te ontdekken.

Kom 22 november om 13.30 uur langs en hoor hoe o.a. wethouder Robert Simons (haven en economie), CFO Havenbedrijf Rotterdam Vivienne de Leeuw, IT Campus Rotterdam directeur Marijn Roelof en Cisco directeur Hein Dekkers alles vertellen over dit meerjarige initiatief om Rotterdam een voorsprong te geven in de digitale economie.

Meld je aan via https://lnkd.in/esr5Wwsm of kijk op https://lnkd.in/eKNE-Hiq voor meer informatie. Tot dan!

Klik hier
Voorbereidingen voor videoreeks 'veranderende banen in maritieme sector'
8/2/2022

Vandaag bracht Humphrey Tellings een bezoek aan Martin Veen van RHH Rotterdam Harbour Holding om plannen te maken voor een nieuwe video over veranderende banen in de maritieme sector.

Als ICT Manager kan Martin als de beste vertellen over nieuwe ICT banen in de haven. Met veel enthousiasme en trots vertelt hij over zijn team en het werk van zijn afdeling. We kijken er naar uit om aan de slag te gaan met dit videoportret!

#nextmaritimeprofessional #rotterdamsehaven #digitalisering #verandering #ictbanen #makeIThappen

Klik hier
Projectleider Humphrey Tellings in gesprek met eigenaar van Shipping Technology
15/1/2022

Wie droomt er niet van een robot aan boord die het schip bestuurt,
de kapitein vertelt dat hij of zij zuiniger kan varen of zegt dat er mogelijk gevaar dreigt over 15 minuten? De binnenvaart wordt hiermee misschien wel veiliger, efficiënter én schoner. Deze technologie bestaat al voor een deel en wordt nog verder ontwikkeld. Het bedrijf hierachter heet Shipping Technology.

Gisteren kreeg Humphrey Tellings een digitale tour door het mooie bedrijf Shipping Technology. Eigenaar Remco Pikaart vertelde vol passie dat hij, als geboren schipperskind, het bedrijf heeft overgenomen van zijn ouders om daarna als ondernemer de innovatieve stap te zetten richting autonoom varen. We zijn blij dat Remco met zijn expertise met ons meedenkt over de veranderende banen in de binnenvaart en hoe het onderwijs hierop kan anticiperen. Binnenkort brengt Humphrey met studenten Binnenvaart een bezoek aan het bedrijf. Wordt vervolgd!

Klik hier
Humphrey Tellings en Marijn Roelofs op het congres LLO
3/11/2021

Op 3 november waren Humphrey Tellings en Marijn Roelof aanwezig op het congres LLO voor een toekomstbestendige arbeidsmarkt, georganiseerd door de Leerwerkakkoorden Rotterdam.
Een interessante middag waar veel mooie netwerkgesprekken zijn gevoerd. Projectleider Next Maritime Professional Humphrey en Gwendolyn Maas projectleider Make IT Work van Hogeschool Rotterdam wisselden ervaringen uit voor verdere samenwerking voor meer en beter IT-talent voor Rotterdam. Een geslaagde middag!

Klik hier
Partners vertellen over Next Maritime Professional
9/7/2021

Meer en beter IT- en digitaal vaardig talent voor de Rotterdamse haven. Dat is het doel van ons programma Next Maritime Professional.

In deze video vertellen onze partners Albert Bos van STC Training & Consultancy en Renée Rotmans van Havenbedrijf Rotterdam N.V. over de urgentie van het programma Next Maritime Professional en waarom samenwerken zo belangrijk is.

Meer weten over dit programma? Neem contact op met projectleider Maritiem Humphrey Tellings. Hij vertelt je er graag meer over.

#digitaliseren#ookindehaven#rotterdamsehaven#ITtalent#skills#NextMaritimeProfessional#partners

Klik hier
Projectleider Humphrey van start
2/7/2021

Welkom Humphrey Tellings bij #TeamCampus! Als projectleider Maritiem gaat Humphrey aan de slag met ons programma Next Maritime Professional. Samen met onderwijsinstellingen, bedrijven en overheidspartijen werkt hij aan het verbeteren van de digitale vaardigheden van bestaand en nieuw talent in het groot Rotterdams Havencomplex.

Wij zijn ontzettend blij dat we Humphrey mogen verwelkomen in ons team en wensen hem veel plezier en succes!

#nieuwecollega # #nieuwekracht#welkom#werkenbij#teamcampus#makeIThappen#nextmaritimeprofessional#rotterdamsehaven

Klik hier

volg ons op LinkedIn

Altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen van IT Campus Rotterdam? Volg ons op onze LinkedIn Bedrijfspagina.

Volg ons op Linkedin